08-673 75 00
 
Sök
Sökord eller bildnummer
   RM  
Avancerad sökning RF
Kategorier/Litet urval
» Arbete & Näringsliv
» Dokumentär
» Forskning & Medicin
» Hem & Trädgård
» Humor
» Idébilder
» Kropp & Hälsa
» Människor
» Mat & Dryck
» Natur & Djur
» Porträtt
» Resor
» Sensuellt
» Skönhet
» Sport & Fritid
» Sverige

INA AGENCY – 50 år i bildernas värld


Ina Agency är en väletablerad bildbyrå som har sålt bilder och reportage på den skandinaviska marknaden i mer än 50 år. Idag är vi ett företag med sju anställda och drygt 500 leverantörer.

Vi representerar bland annat stora förlag med tidningar som Brigitte, Eltern, Le Figaro och Stern. Vi samarbetar med ledande bildagenturer som Anzenberger, Bokelberg, Laif och Stock Image. Dessutom representerar vi en mängd frilansfotografer med hela världen som arbetsfält, bland andra Yann-Arthus Bertrand, Peter Menzel och George Steinmetz.

Förutom vår digitala bilddatabank har vi över två miljoner bilder och reportage i vårt analoga arkiv. Inget bildmotiv eller tema är omöjligt eller främmande för Ina Agency och vi kan garantera högsta kvalitet, snabb leverans och bästa service.

Vill du jobba med en professionell och mångfasetterad bildbyrå med ett internationellt kontaktnät så har du kommit rätt.
Hittar du inte det du söker i vårt digitala arkiv, kontakta oss gärna!


VÄLKOMMEN TILL INA AGENCY - BILDEBEVISET

 

Page generated in 1.072700 seconds with 6 queries, spending 0.004000 seconds doing MySQL queries and 1.068700 doing PHP things. GZIP compression disabled